Szállás neve:
 
  Település:
 
  Szabadszavas keresés:
 
  Név:  
   
  E-mail:  
   
   
 
VONY-19 Nyaraló
ORFU-16 Vendégház
HARK-03 Vendégház
ORFU-15 Nyaraló
Páfrány Nyaraló
Éva Nyaraló
HEVI-04 Apartman
SIOF-05 Apartman
ZEBE-01 Apartmanház
CV Apartmanház
 
 
 

 
Magyarország - Zala - Gyenesdiás
 

Gyenesdiás a zalai Balaton-parton, a Nyugat-Balaton régióban, a Keszthelyi-hegység lábánál fekszik 18,5 km2 területen. Keszthely és Hévíz szomszédságában fekvő településünk kiváló lehetőségeket nyújt a pihenni, szórakozni, sportolni, kirándulni vágyók számára.
A település kedvező fekvésével, remek klímájával, két balatoni strandjával, változatos turisztikai vonzerőivel, és vendégszeretetével ideális célpont minden korosztály számára, színvonalas és árban is kedvező nyaralási lehetőséget kínál.
A Balaton a fürdés, és a strandolás mellett számtalan vízi sportolási lehetőséget is kínál. Vitorlázás, csónakázás, evezés, horgászat – a Yacht Egylet és a Horgászegyesület kikötőiben adottak ehhez a feltételek.
Gyenesdiáson további szabadidős tevékenységek kipróbálására is lehetőség van. Ajánljuk Önöknek például a lovaglást, lövészetet (skeet, futóvad), továbbá teniszt, kerékpározást, strandröplabdát, futballt, stb.

A természetet kedvelők és a természetjáró turisták számára a Keszthelyi-hegység kiváló lehetőséget nyújt erdei gyalogtúrák szervezésére. Változatos erdők, növények, kilátótornyok, pihenőhelyek teszik vonzóvá a környéket a kirándulóknak.
A kikapcsolódást, a nyugalmat keresők ellátogathatnak a Nagymezőre is, ahol pihenő, játszótér, szalonnasütő és továbbá egy erdei tornapálya várja az ideérkezőket.
A Turisztikai Egyesület szervezésében bárki részt vehet a különböző sport és kézműves programokon (vitorlázás, lövészet, röplabda, korongozás, és kerámiakészítés), ill. kirándulásokon (gyalog- és kerékpártúra). Az amatőr sportkedvelők a nyári hónapokban a Diási strandon sportanimátor segítségével kipróbálhatják magukat streetball, strandröplabda, kispályás foci, asztalitenisz és lábtenisz terén.
A település évente megrendezésre kerülő, hagyományos rendezvényei kicsiknek és nagyoknak egyaránt kellemes szórakozási lehetőséget kínálnak.
Mindezek mellett a magyar konyha, kiváló borok és a vendéglátás művészete nyújt felejthetetlen élményt nemcsak az ínyenceknek.
Az ideérkezőket a vendégszerető helyiek fizetővendég-szobákba, színvonalas apartmanokba, panziókba, kempingekbe várják.
Amennyiben sikerült felkelteni érdeklődését, látogasson el hozzánk és kellemes emlékekkel gazdagodva, gondoljon mindig Gyenesdiásra.


 
Fotóalbum
 

 
Szálláshelyek
 

 
Főoldal | Szálláshelyek | Vendéglátóhelyek | Eladó ingatlanok | Regisztráció | Kapcsolat | Települések | Fotóalbum | Vendégkönyv
készítette: vegaSoft - http://www.vegasoft.hu - info@vegasoft.hu