Szállás neve:
 
  Település:
 
  Szabadszavas keresés:
 
  Név:  
   
  E-mail:  
   
 
 

 
Káli Art Inn - Köveskál
 

 
Ország: Magyarország
Megye: Veszprém
Cím: Köveskál, Fő u.
Kapcsolattartó: Turistakalauz
Telefon: 06 20/520-1813
http:// kali.turistakalauz.hu
Tulajdonos: Nem lakik ott
Háziállat: Vihető
Táj jellege: Dombvidék
Parkolás: Saját parkoló
Fűtés: Központi fűtés
Üdülési csekk: Nem
 

 
Árak (Ft)
  Elő/Utószezon
(07.27 - 06.30)

Főszezon
(07.01 - 07.27)

Minimum éj
Szoba 2 fõ: 17000 Ft 17000 Ft 1
Szoba 4 fõ: 22000 Ft 22000 Ft 1
 

 
Kedvezmények
Babaágyat ingyenesen biztosítunk. A reggeli 6 éves kor alatt ingyenes, 6-12 év között 50 % kedvezménnyel.
 

 
A szálláshely felszereltsége, kényelmi szolgáltatások
Ágynemű - Babaágy - Edények - Etetőszék - Étterem - Felszerelt konyha - Fürdőkád - Gáztűzhely - Hajszárító - Hűtőszekrény - Kábel TV - Kávéfőző - Különterem - Mosdó - Rádió - Recepció - Színes TV - Törölköző - Zuhanyzó
 

 
Egészség, sport
Csónak - Hajózás - Hőlégballon - Horgászás - Kerékpár - Lovaglás - Lovasoktatás - Manikűr/Pedikűr - Masszázs - Sétakocsikázás - Szauna - Tenisz - Tollaslabda - Úszómedence - Vitorlás - Wellness
 

 
Kert, udvar
Bogrács - Csúszda - Grillező hely - Háziállatok - Hinta - Homokozó - Kerti bútorok - Kerti pavilon - Kerti tó - Kerti zuhanyzó - Napernyő - Pázsit - Tűzrakó hely - Úszómedence
 

 
Leírás
A Káli Art Inn 8 kétágyas szobával várja vendégeit. Ezek mind olyan házban vannak, amelyből lenyűgöző kilátás nyílik. Amennyiben egy vagy két pótágyat szeretne, a nagyobb szobákat tujduk ajánlani.
A nyolc szobából hatban nagy és kényelmes franciaágy található. Két szobában két különálló ágy van. Mindegyik szoba nemdohányzó (szoba). Minden szobában van rádió és (kérésre) színes televízió.
Három szobában fürdőkád, ötben pedig zuhanyzó áll rendelkezésére.
Minden szobához tartozik egy kis terasz. A teraszon székek, egy kis asztal és végtelen csönd várja Önt. A medence csupán néhány lépésre van az ajtajától. Élvezze a meleg napot ezen a nagyszerű helyen egy pohár hideg sörrel vagy hűsitő borral a kezében. Ha kívánja, egy kis harapnivalót is felszolgálunk Önnek a medencénél.
A 7000 négyzetméter alapterületű kertünkben játszótér, homokozó egy kis tó várja legfiatalabb vendégeinket.

Ébredés után kiadós reggeli, utána egy séta vagy biciklitúra a gyönyörű vidéken. Vagy festhet is. Vagy elolvashatja azokat a könyveket, amelyekre sosem volt ideje. A napot egy finom pohár borral zárhatja kertünkben a csillagos ég alatt... A Káli Art Inn a Káli medence természetvédelmi területén fekszik, közel a Balatonhoz. Kitűnő ételekkel és borokkal, odaadó kiszolgálással és a környező vidék szépségeivel kényeztetjük Önt. Kapcsolódjon ki, érezze jól magát, és felejtse el egy kicsit a rohanó világot. Felejthetetlen nyári pihenést kínálunk Önnek.

Fôépületünk a századfordulón tiszti kaszinó volt, ahol ebédlő, konyha, iroda, borospince, műterem és könyvtár van. Könyvtárunkban a könyvek mellett televízió és hifitorony található.
A főépület mellett egy kőépület áll, ahol egy nagyobb szoba (melegebb napokon tréningeknek), szauna, és két nagyobb vendégszoba található.

Ingyenes szolgáltatások minden vendég részére: medence, szauna, bicikli, játszótér, műterem használat (festőállvány és ecsetek), könyvtár, játékok, borpince, TV.

 




  « vissza a kereső oldalra

 
Szállás fotók
 

 
Település fotók
 

 
Köveskál
 





 
Főoldal | Szálláshelyek | Vendéglátóhelyek | Eladó ingatlanok | Regisztráció | Kapcsolat | Települések | Fotóalbum | Vendégkönyv
készítette: vegaSoft - http://www.vegasoft.hu - info@vegasoft.hu