Szállás neve:
 
  Település:
 
  Szabadszavas keresés:
 
  Név:  
   
  E-mail:  
   
 
 

 
Faluszéli Vendégház - Nagyrákos
 

 
Ország: Magyarország
Megye: Vas
Cím: Nagyrákos
Kapcsolattartó: Turistakalauz
Telefon: 06 20/520-1813
http:// boncz.turistakalauz.hu
Tulajdonos: Nem lakik ott
Háziállat: Nem vihető
Táj jellege: Dombvidék
Parkolás: Zárt udvar
Fűtés: Radiátor
Üdülési csekk: ELFOGADJUK
 

 
Árak (Ft)
  Elő/Utószezon
(10.22 - 06.30)

Főszezon
(07.01 - 10.22)

Minimum éj
Fõ: 5000 Ft 5000 Ft 2
Szoba 2 fõ: 10000 Ft 10000 Ft 2
Apartman 4 fõ: 20000 Ft 20000 Ft 2
 

 
Kedvezmények
Gyermekek részére: 3 éves kor alatt a szállás ingyenes, 3 - 12 éves korig 50 % kedvezmény.
Felnőttek részére: 3 éjszakát meghaladó foglalás esetén 20 % kedvezmény a további éjszakákra.
 

 
A szálláshely felszereltsége, kényelmi szolgáltatások
Ágynemű - Babaágy - Edények - Elektromos főzőlap - Felszerelt konyha - Fürdőkád - Gáztűzhely - Hűtőszekrény - Kábel TV - Kávéfőző - Mikrosütő - Mosogatógép - Mosógép - Porszívó - Rádió - Színes TV - Törölköző - Vasaló - Villanytűzhely - Zuhanyzó
 

 
Egészség, sport
Ping-pong - Sétakocsikázás - Tollaslabda
 

 
Kert, udvar
Bogrács - Csúszda - Grillező hely - Hinta - Hintaágy - Homokozó - Kemence - Kerti bútorok - Kerti tó - Pázsit - Tűzrakó hely
 

 
Leírás

Magyarország nyugati részén, Vas megyében, a természeti szépségekben, népi építészetben és hagyományokban gazdag Őrség szívében fekszik Nagyrákos.
A dombokkal, erdőkkel övezett, Zala folyó partján fekvő kis falu keleti - Zalalövő felöli - végén található a 2005. nyarán megnyílt Faluszéli Vendégház. A szobák, apartmanok jól felszereltek, mindegyikhez külön fürdőszoba tartozik. A régi parasztbútorok, berendezési tárgyak cserépkályhák és a kemence a korabeli falusi élet hangulatát idézik. A ház felszereltségéhez tartozik a tűzhely, a mikrohullámú sütő és a televízió. Külön konyha biztosított a főzést kedvelőknek. Étkezési lehetőség: a közeli csárdában és a környékbeli kisvendéglőkben.
A Vendégház családcentrikus, ugyanakkor 25-30 fős rendezvények - esküvők, keresztelők, névnapok, osztálytalálkozók, továbbá tréningek, hivatalos értekezletek, kisebb konferenciák - megrendezéséhez is természetes, nyugodt, meghitt, szép környezetet biztosít, négy évszakon át. Parkosított udvar, kerti grill, nagy rét tartozik a házhoz. A kert mögötti domb alján fából készült játszótér várja a gyermekeket. A parkolás zárt udvarban biztosított, az ingatlan riasztóval ellátott. Az érintetlen természet, a fenyőillatú levegő biztosítja a regenerálódást. A táj szépsége gyalogos túrára és kerékpározásra csábít.
Látnivalók a faluban: református és katolikus templom, a magyar-szlovén vasútvonalon épült, 1,5 km hosszú - Európa hírű - Völgyhíd, fazekasház. A közelben található: a Vadása tó, termálfürdő Lentiben és Szlovénia határ menti részén, továbbá Szentgotthárd közelében, Ausztriában. Érdekes látnivalót nyújt még az őriszentpéteri állandó őrségi kiállítás, a szalafői falumúzeum, és a veleméri műemlék templom.
További programajánlat: tökmagolaj ütő megtekintése, vadászat és gombászás a közeli erdőkben, sétakocsikázás és lovaglás a dimbes-dombos tájakon, korongozás a fazekasoknál, vonatozás a közeli hazai és szlovéniai településekre, tehénistállók, lovasok, kisparcellás gazdálkodáshoz használt eszközök, szerszámok megtekintése. Ünnepek alkalmából minimum 3 éjszakára, hétközben, hétvégeken minimum 2 éjszakára várjuk vendégeinket.
A Vendégházban ÜDÜLÉSI CSEKK is felhasználható. Az árak tartalmazzák az üdülőhelyi díjat.

 




  « vissza a kereső oldalra

 
Szállás fotók
 

 
Település fotók
 

 
Nagyrákos
 





 
Főoldal | Szálláshelyek | Vendéglátóhelyek | Eladó ingatlanok | Regisztráció | Kapcsolat | Települések | Fotóalbum | Vendégkönyv
készítette: vegaSoft - http://www.vegasoft.hu - info@vegasoft.hu