Szállás neve:
 
  Település:
 
  Szabadszavas keresés:
 
  Név:  
   
  E-mail:  
   
 
 

 
OSZP-01 Vendégház - Őriszentpéter
 

 
Ország: Magyarország
Megye: Vas
Cím: Őriszentpéter
Kapcsolattartó: Best Holiday Utazási I.
Telefon: 06 20/520-1813
http:// oszp01.turistakalauz.hu
Tulajdonos: Nem lakik ott
Háziállat: Vihető
Táj jellege: Dombvidék
Parkolás: Zárt udvar
Fűtés: Központi fűtés
Üdülési csekk: ELFOGADJUK
 

OSZP - 01

Időszak

Részvételi díj Minimum bérelhető éj

06.01 - 08.31.

4.500 Ft/fő/éj3

09.01 - 02.28.

4.000 Ft/fő/éj3

03.01 - 05.31.

3.500 Ft/fő/éj3

3 éves kor alatt a szállás ingyenes.
A ház minimum 6 fő részére áll rendelkezésre.


 
A szálláshely felszereltsége, kényelmi szolgáltatások
Ágynemű - Edények - Felszerelt konyha - Gáztűzhely - Hűtőszekrény - Kávéfőző - Mikrosütő - Színes TV - Törölköző - Zuhanyzó
 

 
Kert, udvar
Bogrács - Csúszda - Grillező hely - Háziállatok - Hinta - Hintaágy - Homokozó - Kerti bútorok - Kerti pavilon - Kerti tó - Pázsit - Tűzrakó hely - Úszómedence
 

 
Leírás

Az Őrség központjaként számontartott Őriszentpéter Magyarország legnyugatibb részén található, egyedülálló szeres település. Dombok és patakok vájta völgyek, lomb- és fenyőerdők, üdezöld kaszálók, jégkorszaki maradványnövényeket őrző láprétek, kristálytiszta vizű források és patakok váltják egymást. A csend és friss levegő, a változatlan formában megőrzött népi hagyományok és szokások, az önellátó kisparaszti gazdálkodás hagyományai és termékei vonzzák a látogatókat. A közeli Hársas-tó, a Vadása-tó és a Himfai-tó szép környezete, tiszta levegője és vize jó lehetőséget nyújt kirándulásra, horgászásra és fürdőzésre.

A vendégház földszint + tetőtér beépítésű, 7 hálószobával, teljesen felszerelt amerikai típusú konyhával és egy nagy kandallóval ellátott hatalmas nappalival, összesen 240 nm lakófelülettel rendelkezik.
Kiválóan alkalmas több gyerekes családok vagy csoportok részére, közös étkezésre, pihenésére, kikapcsolódására, családi évfordulók megünneplésére.
Összesen 9+6 főt tudunk elhelyezni.

A földszinten található egy nagy nappali, nyolc személyes ebédlőasztal, TV, CD lejátszó, 3 szoba, konyha-étkező, kamra, fürdő, WC és egy terasz. A fürdőszoba sarokkáddal felszerelt. A nappaliban lévő hatalmas kandalló jó hangulatot, biztosit.
A konyha teljesen felszerelt: gáztűzhely, mikrohullámú sütő, kávéfőző, kenyérpirító, edények, poharak.

A tetőtérben egy hatalmas előtér, négy szoba, egy gardrób, fürdő, WC és egy fedett erkély található, amely gyönyörű panorámát biztosít.

A kert háromezer négyzetméter területen fekszik. Itt található egy kisállat ól is, benne póni lovak, törpe nyulak, és indiai kacsák. A kerti tóban a díszhalakat, és dísznövényeket lehet megcsodálni egy kis hídról.
 
Pihenésre alkalmas pergola, fából készült hintaágy, a pergola mellett  grillező és egy bogrács készítésére alkalmas tűzrakó hely is áll a kedves vendégek rendelkezésére.
A kertben egy napkollektorral melegített 7m x 3 m úszómedence is található. A víz hőmérséklete 25°C - 35°C között változik, így kora tavasztól késő őszig kiválóan alkalmas fürdésre, felfrissülésre egy hosszú túra után, még szeptember – októberben is!

Túrázóknak ajánljuk a Sárga liliom és az Őrség tanösvényt. A zalaegerszegi AquaCity 36 km-re található. 500 m-en belül élelmiszerbolt, étterem található.

 




  « vissza a kereső oldalra

 
Szállás fotók
 

 
Őriszentpéter
 





 
Főoldal | Szálláshelyek | Vendéglátóhelyek | Eladó ingatlanok | Regisztráció | Kapcsolat | Települések | Fotóalbum | Vendégkönyv
készítette: vegaSoft - http://www.vegasoft.hu - info@vegasoft.hu