Szállás neve:
 
  Település:
 
  Szabadszavas keresés:
 
  Név:  
   
  E-mail:  
   
   
 
VONY-19 Nyaraló
ORFU-16 Vendégház
HARK-03 Vendégház
ORFU-15 Nyaraló
Páfrány Nyaraló
Éva Nyaraló
HEVI-04 Apartman
SIOF-05 Apartman
ZEBE-01 Apartmanház
CV Apartmanház
 
 
 

 
Magyarország - Zala - Alsópáhok
 

Alsópáhok 1 km-re található a világírű gyógyfürdőtől, Hévíztől. Fél óra járásra további termálvizes fürdő is felkereshető a környéken. A Balaton mindössze 6 km távolságra van a településtől.

Alsópáhoktól 5 km-re található a Kis-Balatoni Tájvédelmi Körzet, ami a maga páratlan flórájával és faunájával lehetőséget kínál a horgászatnak is. E terület közelében Kápolnapusztán található Európa egyetlen bivalyrezervátuma.
A környékbeli erdők értékes vadállománya, az itt működő vadásztársaságok lehetőséget biztosítanak arra, hogy az idelátogató vadászok élményekben és különleges trófeákban gazdagodva térhessenek haza.
Alsópáhoktól 4 km-re található a Sármelléki Balaton Airport, amely lehetővé teszi a község megközelítését akár repülőgéppel is.
Községünkből az Európában egyedülálló hévízi tavon kívül jól megközelíthetők a 10 km-re lévő kehidakustányi, valamint a 20 km-re lévő zalakarosi termálfürdők is.

A községben mintegy 4 km hosszúságban húzódnak a szőlők, pincék. E dombvonulatról csodálatos panoráma nyílik a keszthelyi öbölre és Hévízre. A községnek ez a része egyúttal remek lehetőséget nyújt a túrázásra is. 2004-ben e területeken át, teljes hosszában kialakításra került egy "Korpusz- túra" útvonal, melynek két végpontja, az alsópáhoki és a nemesi templom között, látogathatóvá válik a szőlőhegyen felállított összes XVIII.-XIX. századi út menti kereszt és védőszent szobra.
Az üdülőkörzetünkben folyamatosan épülnek a kerékpárutak, újabb lehetőséget teremtve ezzel az aktív pihenésre. Az esztétikus falukép kialakítása érdekében folyamatosan történik a járdák felújítása és a virágosítás.
Jöjjön el hozzánk, és személyesen győződjön meg Hévíz, Keszthely és környezetének csodálatos és páratlan természeti szépségeiről, kulturális, művészeti értékeiről, vendégszeretetünkről, mérsékelt árú szálláslehetőségeiről, amelyet Alsópáhok nyújt Önnek.


 
Fotóalbum
 

 
Szálláshelyek
 

 
Főoldal | Szálláshelyek | Vendéglátóhelyek | Eladó ingatlanok | Regisztráció | Kapcsolat | Települések | Fotóalbum | Vendégkönyv
készítette: vegaSoft - http://www.vegasoft.hu - info@vegasoft.hu